Новина: Стартира Kamenitza Cup
(Категория: Спорт)
Публикувано от paragraf22
сряда 23 март 2016 - 20:13:43

Стартира 14-тото издание на Каменица Фен Купа - най-вълнуващият футболен турнир за любители в България. В програмата му и тази година са включени всички 28 области на страната, като в тях ще бъдат проведени общо 28 квалификационни и 12 полуфинални регионални кръга.
За първи път в историята на Фен Купа регистрациите са отворени за всички градове едновременно. Сайтът на турнира http://fancup.kamenitza.bg е напълно обновен, за да улесни максимално записването на феновете. Тимовете от Шумен, Търговище и Разград също нямат търпение да се включат, във футболната надпревара. Срокът за регистрация за трите града продължава до 22 май, а квалификациите са насрочени за 28 и 29 май. Първите 10 записани отбора от всеки град ще спечелят награда.
„Подготвили сме много нови изненади, предизвикателства и награди, които очакват всички фенове, жадни за победа. Запазваме голямата награда - посещение зад кулисите на Камп Ноу, в компанията на легендата Христо Стоичков. Това е уникален шанс за финалистите в турнира, да изживеят една мечта и да се докоснат до най-големите звезди в световния футбол“, сподели Кирил Глушков – мениджър Събития в „Каменица“ АД.
Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на турнира http://fancup.kamenitza.bg.Новина от Търговище Новини от Област Търговище
( http://www.targovishtenews.com/news.php?extend.4027 )