Новина: Избори 2013 в Търговище. Шамар за ГЕРБ в област Търговище
(Категория: Интервю)
Публикувано от paragraf22
петък 17 май 2013 - 11:43:39

След като ЦИК обяви официалните резултати от изборите за 42 Обикновено Народно Събрание са налице резултатите, респективно и изводите за моментното състояние на политическите партии в национален, регионален и местен мащаб.
Политическа партия ГЕРБ съвсем резонно понесе своя очакван изборен крах на територията на област Търговище. За да не бъдем голословни ще цитираме цифри от сайта на ЦИК за различните избори проведени през годините в които ГЕРБ печели всички национални избори.
На проведените през 2009 година в 28 МИР – Търговище ГЕРБ успява да достигне невероятните за политическа сила различна от ДПС 18759 гласа. На изборите които току що отминаха същата политическа сила, със същите лица постигна 10 700 гласа. Къде изчезнаха 8 000 гласа?
Най – вероятно не ги е взела бившата областна координаторка Лили Боянова и хората които и останаха лоялни и които бяха брутално изгонени без мотиви и основания. Новата областна координаторка г – жа Венка Стоянова, която освен богатия си административен опит в качеството си на директор на РЗИ – Търговище при управленията на СДС, НДСВ – ДПС, БСП – ДПС – НДСВ и ГЕРБ въведе своя начин на ръководство на Партията. Това се видя в резултатите от местни избори, видя се и при резултатите от избори 2013.
Не може или по – скоро не трябваше централното ръководство да допуска някой да узурпира областната структура като семейно ЕООД и да назначи всички подмазвачи и „верни царедворци“ не само в партийното ръководство, но и в държавната структура която оглавява. А това разбира се отговорност носи не само Госпожата, но и нейните „фенове“ които всички гледаме как „потъват“ и повличат надолу всички и всичко.
Изобщо не си позволяваме да коментираме моралните качества на хората в ръководството на ГЕРБ – Търговище, прекалено малък град сме и всичко се знае.
Дано промените във националното ръководство на ГЕРБ които са неизменни доведат и до нормализиране на структурата в Търговище.
Защото ГЕРБ показа, че освен победител в изборите е и партия която има бъдеще.Новина от Търговище Новини от Област Търговище
( http://www.targovishtenews.com/news.php?extend.1189 )